Candidatul AUR la președinția CJ Călărași, Daniel Florea, a identificat câteva probleme ale județului. Printre acestea: lipsa locurilor de muncă și a legăturilor între localitățile mici și orașe

Daniel Florea, coordonatorul AUR Călărași

Candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Călărași, Daniel Florea, a identificat câteva probleme ale județului iar printre acestea sunt lipsa locurilor de muncă și a legăturilor între localitățile mici și orașe.

Daniel Florea a spus care sunt în viziunea sa, cele mai importante probleme cu care se confruntă călărășenii.

„Lipsa locurilor de muncă și lipsa condițiilor pentru copii, la grădinițe și la școli, lipsa dispensarelor, a legăturilor între localitățile mici și orașe, faptul că sunt foarte, foarte puține străzi asfaltate în mediul rural”, a spus Daniel Florea.

El a făcut și o caracterizare a alegătorilor cu numai câteva zile înainte de alegeri.

„Oamenii sunt destul de apatici, destul de nemulțumiți. Mai mult decât faptul că sunt nemulțumiți, se vede așa și din ceea ce spun și din cum se comportă, că nu mi-au deloc încredere în politicieni, indiferent de la ce partid. Toți spun că vor să facă schimbare, toată lumea spune că vrea să facă schimbare și asta este evident în beneficiul nostru al celor de la AUR, dar toată lumea întreabă și ce faceți? Credeți că se schimbă ceva? Ce credeți că o să aveți mai mulți bani decât ăștia care sunt acum pentru drumuri sau pentru  gaze sau pentru canalizare?  Le-am spus că cu siguranță banii se pot folosi cu cap și se pot face lucruri temeinice”, a afirmat candidatul AUR la CJ Călărași.

El consideră că starea de nemulțumire cere și soluții.

„Eu când am venit președinte la Călărași și am discutat cu toți candidații pentru primării, cu cei din Consiliul Local, le-am spus împreună să facă o listă cu 10 probleme din fiecare localitate și să facă așa: cele mai importante 10 probleme din localitate, cum se rezolvă, în cât timp se rezolvă și care dintre consilierii locali se va ocupa, fiind de specialitate, de rezolvarea acelei probleme împreună cu primarul.

Și toate lucrurile acestea le-au folosit ulterior atunci când au făcut materiale de campanie. Le-am spus să facă materiale de campanie personalizate, fiecare. Le-am spus că în localitățile mari,  în municipii, de exemplu, pe fiecare cartier sunt alte probleme, în comune, în fiecare sat, există și probleme deosebite, specifice a satului respectiv.. Și ei trebuiau toți să le știe, să mi le spună și mie să le discutăm, să vedem ce soluții găsim și în felul acesta s-au cristalizat niște puncte de vedere și o strategie a fiecăruia pe care eu încerc să o  coordonez, dar într-adevăr dezvoltarea infrastructurii este  haotică”, a afirmat Daniel Florea.

  • Comandat de: Partidul Alianța pentru Unirea Românilor
  • Executant: SC CityMedia Consulting SRL
  • CUI mandatar financiar coordonator: 21240330

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*