Cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Doi conducători auto sunt cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 16:16, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Călărași au oprit pentru control, pe  DN3B, în comuna Lupșanu, județul Călărași, un bărbat, de 66 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, în vederea prelevării unor mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Totodată, la data 18 ianuarie, în jurul orei 19:15, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, în comuna Dor Mărunt, au efectuat semnale de oprire unui autoturism condus de o femeie, de 60 de ani.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital, în vederea recoltării unor mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*