O femeie de 56 de ani a fost agresată de concubinul ei, în vârstă de 61 de ani

O femeie de 56 de ani din județul Călărași a fost agresată de concubinul ei, în vârstă de 61 de ani, care a fost reținut.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 16:43, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 56 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către concubinul său, de 61 de ani.

“În fapt, în timp ce persoana vătămată se afla la domiciliu, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi fost lovită cu un obiect contondent de concubinul ei, în diferite părți ale corpului.

La data de 10 ianuarie a.c., în urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară în vederea luării unei măsuri preventive” – IPJ Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*