Cercetați de polițiștii călărășeni pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

Zilnic, polițiștii desfășoară acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Călărași au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Modelu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 3B, în localitatea Jegălia, deși se afla sub influența alcoolului. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Curcani au oprit pentru control, în comuna Mitreni, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din localitate. În urma verificării efectuate s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*