Ceremonie organizată cu ocazia Zilei Naționale a României în municipiul Călărași. Primăria va oferi apoi 1.000 de porții de fasole cu afumătură

Ziua Naţională a României va fi sărbătorit și în Călărași

O ceremonie militar-religioasă, incluzând defilarea gărzii de onoare și a tehnicii militare de intervenție, va marca, pe 1 decembrie, Ziua Națională a României, în municipiul Călărași. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11.00 la Monumentul Eroilor – Intersecția Orizont.

Astfel, după intonarea Imnului Național al României, „Deșteaptă-te, române!”, se va oficia serviciul religios și va fi rostită o alocuțiune de către prefectul județului Călărași, Valentin Barbu.

Un scurt program artistic va fi interpretat de elevi din Călărași. Coroane de flori vor fi depuse apoi la Monumentul Eroilor de către reprezentanți ai autorităților publice locale, instituțiilor publice deconcentrate, partidelor politice.

Ulterior va avea loc defilarea gărzii de onoare și a tehnicii militare de intervenție.

Ceremonia se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor și măsurilor stabilite de legislația în vigoare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

După finalizarea programului, Primăria municipiului Călărași a pregătit, în Piața Big, două locații, Foișor și în fața magazinului ALDIS, unde se vor servi 1.000 de porții de fasole cu afumătură călărășenilor prezenți la marea manifestare dedicată Zilei Naționale a României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*