Cinci bărbați din Cuza Vodă și Grădiștea, reținuți de polițiștii călărășeni pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut cinci persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 18 martie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale, a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor, au efectuat șase percheziții domiciliare pe raza localităților Cuza Vodă și Grădiștea.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 10 – 15 martie, la diferite intervale de timp, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor în incinta unei societății comerciale din comuna Ciocănești, județul Călărași, iar dintr-un bazin metalic au sustras aproximativ 1.200 de litri de motorină, provocând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes operativ în prezenta cauză”, au precizat reprezentanții IPJ Călărași.

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând să fie prezentați Judecătoriei Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*