Cinci pompieri din cadrul ISU Călărași, avansați înainte de termen pentru rezultate deosebite

Cinci pompieri călărășeni, avansați înainte de termen pentru rezultate deosebite. FOTO ISU Călărași

Pe platoul din incinta sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, în prezența comenzii unității și a întregului personal din subordine, într-un cadru festiv prilejuit de ziua de 1 Aprilie – Ziua ISUCălărași, cadrele militare care au fost avansate înainte de termen cu ocazia Zilei Protecției Civile din România (28 Februarie) și-au primit oficial, noile grade militare.

Au fost avansați înainte de termen în următorul grad, militarii care au îndeplinit condițiile legale și care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, precum și prin pregătirea profesională și comportarea demnă pe care le-au dovedit.

Cinci subofițeri din structurile operative, au fost recompensați cu noile grade militare, după cum urmează: la gradul de plutonier adjutant șef: plutonier adjutant Zaharia Florin și plutonier adjutant Țolea Constantin Bogdan; la gradul de plutonier adjutant: plutonier major Secăreanu Valentin Gabriel și plutonier major Panait Nelu; la gradul de plutonier major: plutonier Tudor Marian.

În România, gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar. Asociată cu un puternic sentiment de mândrie, dar si de datorie națională, deținerea unui grad militar denotă parcurgerea unei ierarhii stricte, prin muncă și prin sacrificii personale.

Comanda unității și întreg personalul din subordine i-au felicitat pe cei recompensați și le-au transmis mult succes în continuare, sănătate și putere de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*