Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea Plătărești

FOTO ISU Călărași

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a petrecut în localitatea Plătărești.

În data de 23.03.2022, ora 09.01, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Budeşti au fost solicitate, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Plătăreşti, pe DJ 301, pentru acordarea primului ajutor în cazul a cinci persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce două autotursme au intrat în coliziune frontală.

La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au identificat 5 persoane implicate, dintre care un bărbat şi patru femei.

Într-unul dintre autoturisme se afla doar conducătorul vehiculului, un tânăr în vârstă de 19 ani, care era conştient şi prezenta excoriaţii și dureri la nivelul toracelui (în partea din spate), acesta fiind preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital.

În cel de-al doilea autovehicul implicat în accident se aflau patru femei. Conducătoarea auto în vârstă de 42 ani, era conştientă şi prezenta câteva escoriaţii la nivelul membrelor superiore, refuzând transportul la spital. O altă persoană în vârstă de 56 ani, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul umărului drept a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

De asemenea, o femeie în vârstă de 52 ani, conştientă, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul piramidei nazale, cât şi dureri la nivelul umărui drept a fost preluată de echipajul SMURD Budeşti şi transportată la Spitalul Bagdasar Arseni. Cea de-a patra victimă din autoturism, în vîrstă de 49 ani, era conştientă şi prezenta dureri la nivelul toracelui, fiind preluată de ambulanţă şi transpertată la Spitalul Bagdasar Arseni.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au decuplat bornele acumulatorilor autovehiculelor implicate şi au curaţat carosabilul în zona accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*