CLnews TV: Ciprian Pandea, președintele PNL Călărași, explică de ce nu funcționează alianța cu PSD la nivel local

Ciprian Pandea, președintele PNL Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Ciprian Pandea, președintele organizației județene PNL Călărași, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV.

Cu acest prilej, Ciprian Pandea a vorbit despre cum funcționează alianța PNL – PSD la nivel local, dar a făcut și o analiză a noilor partide apărute în ultima perioadă.

El a caracterizat organizația județeană, de femei și de tineret a PNL Călărași și a făcut o analiză a administrației județene, dar și cea locală, de la Primăria Călărași.

Ciprian Pandea a mai declarat cum îi va convinge pe călărășeni să voteze PNL și a spus ce îl motivează să rămână în politică.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*