Circulația a fost întreruptă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanța, pe raza județului Călărași, din cauza unui accident

Circulația a fost întreruptă pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanța, pe raza județului Călărași, din cauza unui accident. FOTO cu rol ilustrativ

Traficul rutier a fost întrerupt luni, 20 septembrie, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanța, pe raza județului Călărași, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și un autotren.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația a fost oprită temporar pe Autostrada A2, pe sensul București – Constanța, la kilometrul 95, în zona localității Dragoș Vodă din județul Călărași, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și o autocisternă fără încărcătură. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat transportul la spital.

Traficul a fost reluat după aproximativ 40 de minute de la producerea accidentului, dirijat, pe a doua bandă, pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța. Rută alternativă până la reluarea totală a circulației pe A2: ieșire de pe A2 la nod rutier de la kilometrul 64 – Lehliu Gară – DN 3A – Drajna – intrare pe A2 la nod rutier de la kilometrul 105.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*