Circulația a fost întreruptă pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanța, pe raza județului Călărași, din cauza unui accident

Circulația a fost întreruptă pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanța, pe raza județului Călărași, din cauza unui accident. FOTO cu rol ilustrativ

Traficul rutier a fost întrerupt luni, 20 septembrie, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanța, pe raza județului Călărași, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și un autotren.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația a fost oprită temporar pe Autostrada A2, pe sensul București – Constanța, la kilometrul 95, în zona localității Dragoș Vodă din județul Călărași, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și o autocisternă fără încărcătură. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat transportul la spital.

Traficul a fost reluat după aproximativ 40 de minute de la producerea accidentului, dirijat, pe a doua bandă, pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța. Rută alternativă până la reluarea totală a circulației pe A2: ieșire de pe A2 la nod rutier de la kilometrul 64 – Lehliu Gară – DN 3A – Drajna – intrare pe A2 la nod rutier de la kilometrul 105.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*