Circulație blocată pe Autostrada A2 București – Constanța după ce un autocamion a luat foc

Camion în flăcări pe A2. FOTO cu rol ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe A2 București – Constanța, la kilometrul 86, sensul către capitală, traficul este blocat din cauza unui autocamion care a luat foc. Nu au fost victime.

Traficul rutier, pe sensul către capitală a fost deviat, de la km 105 loc. Dragalina (jud. Călărași), pe DN 3A Dragoș Vodă – Lehliu Gară.

Se estimează ca circulația să fie reluată în 30 – 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*