CLnews TV: Primarul din Călărași, Marius Dulce: “Știm ce avem de făcut numai că nu poți face totul în 4 luni sau într-un an. Cred că până în 2023 vom reuși să mulțumim pe toată lumea.”

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. FOTO Adrian Boioglu

În ziua învestirii în funcția de primar al municipiului Călărași din toamna anului trecut, social-democratul Marius Dulce declara că prioritățile mandatului său vor fi infrastructura și educația.

Invitat în emisiunea de la CLnews TV, Dulce a menționat care este stadiul lucrărilor în zone precum cartierul Măgureni, ori străzile Plevna și Rahova, unde s-au deschis șantiere pentru asfaltare ori amenajare de canalizare pluvială.

În discuția purtată cu jurnalistul Victor Radu, primarul a făcut apel la răbdarea oamenilor și a declarat că înțelege disconfortul temporar creat de aceste lucrări, dar este convins că la finalul amenajărilor locuitorii  vor vedea beneficiile.
De asemenea, Dulce a vorbit și despre investițiile în educație și modernizarea locurilor de joacă din oraș, precum și despre strategia de promovare a Călărașiului ca destinație turistică.  Primarul a atras atenția că toate investițiile depind de bugetul pentru anul în curs, dar și-a exprimat speranța că deciziile de la București vor fi luate astfel încât să se asigure minimul de finanțare pentru proiectele autorităților locale.
Aflați mai multe despre bilanțul primelor aproape 4 luni de mandat ale primarului din Călărași la CLnews TV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*