Circulație oprită pe DN 21, în județul Călărași, din cauza unui accident

Accident rutier cu patru răniți, pe DN 21. FOTO: ISU Călărași.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe DN 21 Slobozia – Drajna, în zona localității Constantin Brâncoveanu din județul Călărași, după ce un autotren a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, la fața locului urmând să aterizeze un elicopter pentru preluarea victimelor.

Se estimează reluarea circulației în mai puțin de 60 de minute.

UPDATE

Pompierii militari din cadrul Secției Dragalina au intervenit la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială SMURD, pentru a acorda îngrijiri şi pentru a transporta victimele către unități spitalicești. La faţa locului s-au deplasat, de asemenea, un elicopter SMURD, cât și echipaje ale Ambulanței din Călărași şi Slobozia.

Potrivit ISU Călărași, în urma accidentului au rezultat patru victime, toate din autoturism: o fetiță în vârstă 11 ani, stabilă, preluată de SAJ Călărași și transportată la Spitalul din Călărași, un bărbat de aproximativ 60 ani, stabil, transportat de SAJ Ialomița la Slobozia, o fetiță în vârstă de 7 ani, în stare de comă, care prezintă şi fractură la membrul inferior, preluată de elicopter SMURD şi transportată la București, și o femeie de 27 ani, conștientă, cu hematom la nivelul capului, preluată de SMURD Dragalina şi transportată la UPU Slobozia.

Bărbatul care conducea autocamionul implicat în accident nu a suferit vătămări corporale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*