Nicușor Cionoiu cere explicații din partea IPJ Călărași pentru incidentul violent de la spălătoria auto

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu. FOTO Adrian Boioglu

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, a solicitat miercuri, 15 iunie, o reacție oficială imediată din partea IPJ Călărași, în urma atacului sângeros petrecut în urmă cu două zile într-o spălătorie auto din municipiul Călărași.

„Este inadmisibil că interlopii au ajuns să facă legea în Călărași! Solicit poziția oficială a Inspectoratului de Poliție Județean Călărași în legătură cu atacul sângeros, ce a avut loc luni, 13 iunie, la ora prânzului într-o spălătorie auto de pe strada Prelungirea București. Deși în urma atacului brutal cu săbii și bâte, un tânăr nevinovat a fost grav rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alți tineri au fost agresați atât fizic cât și verbal, Poliția Călărași tace. <<Siguranță și încredere>> a ajuns doar un slogan, dacă fenomenul infracțional nu este oprit imediat. Nenorocirea de la spălătoria auto s-a petrecut ziua în amiaza mare. Este o dovadă că interlopilor nu le este teamă nici de lege și nici de cei care ar trebui să o aplice, fără menajamente pentru infractori. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă în acel moment prin zonă ar fi trecut o mamă cu un copil?”, a scris Nicușor Cionoiu pe pagnia sa de Facebook.

Parlamentarul călărășean mai spune că a discutat cu unul dintre martorii „revoltați de brutalitatea scandalului”, care i-a povestit că după un schimb de replici între unul dintre clienți și personalul spălătoriei, mai mulți indivizi înarmați cu bâte și săbii au venit să facă dreptate și au atacat pe oricine au prins în cale. În urma acestei dispute, un tânăr de 19 ani a fost rănit grav la picioare și mâna stângă, iar mai multe bunuri materiale au fost distruse.

„Tânărul a fost doborât la pământ și bătut cu bestialitate. Restul personalului, dar și un client venit cu mașina la spălat au reușit să fugă, însă nici ei nu au scăpat fără să primească câteva lovituri. Este relatarea unor martori care au asistat stupefiați la acest atac. Ce știm până acum este că un singur individ periculos a fost reținut de Poliție și urmează să fie prezentat Instanței, deși în scandal ar fi fost implicați cel puțin 7 – 10 agresori. Siguranța cetățenilor este esențială! Intimidările și atacurile la adresa călărășenilor trebuie să înceteze!”, a mai scris Nicușor Cionoiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*