CLnews TV: Bogdan Cristian Mihai, managerul Spitalului Județean de Urgență, a reușit să aducă medici noi la Călărași. Cum vede dezvoltarea unității medicale

Bogdan Cristian Mihai, managerul Spitalului Județean Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Bogdan Cristian Mihai, managerul Spitalului Județean Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Bogdan Cristian Mihai, managerul Spitalul Județean Călărași, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV.

Cu acest prilej, el a precizat că a preluat mandatul într-un moment dificil, chiar la începutul pandemiei.  Bogdan Cristian Mihai a spus că a reușit să aducă medici noi la unitatea medicală. Astfel, peste 30 de medici au venit în ultimul an, unii chiar din Republica Moldova. Totuși, ar mai fi nevoie și de alții deoarece schema de personal prevede 120 de medici, iar acum sunt 87.  El a explicat că nu pot fi angajați medici din Ucraina deoarece nu există baza legală în România.

Managerul Spitalului Județean Călărași s-a referit și la problema facturilor la energie care sunt de trei ori mai mari.

De asemenea, un alt subiect abordat a fost cel al RMN-ului, fiind întârzieri în repararea acestuia.

Bogdan Cristian Mihai a mai povestit și despre proiectele pentru modernizarea Spitalului Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*