CLnews TV: Costin Mirescu, candidat al Alianței USR-PLUS pentru demnitatea de deputat: “Viitorul nu mai trebuie să ni se întâmple, trebuie să participăm la realizarea lui”

Costin Mirescu, candidat USR-PLUS la alegerile parlamentare. FOTO Paul Alexe

Vicepreședinte al filialei Călărași a Alianței USR-PLUS, Costin Mirescu are toate atributele partidului pe care îl reprezintă: tinerețe, dinamism, inițiativă, onestitate și ambiția de a schimba lucrurile în bine. La alegerile parlamentare din 6 decembrie, Costin Mirescu își dorește un loc în Camera Deputaților, fiind desemnat prin vot, de către colegii săi, pe prima poziție a listei de candidați.

Încurajat de rezultatele bune obținute la alegerile locale din 27 septembrie, Costin Mirescu este optimist în ceea ce privește campania pentru parlamentare. Un optimism ce vine și din faptul că USR a fost primul partid care a ieșit pe stradă, prin reprezentanții săi, pentru a strânge semnături pentru listele de candidați, dar și pentru mai multe inițiative civice, iar acest lucru a oferit oportunitatea de a cunoaște în mod direct problemele oamenilor. Personal, nu credea că va ajunge vreodată să activeze în politică, însă cele întâmplate în ianuarie 2017, nopțile petrecute în ger în Piața Victoriei, l-au convins că schimbarea pe care și-o dorește pentru România și oamenii săi nu poate veni fără implicare directă.

Costin Mirescu are încredere că reprezentanții Alianței USR-PLUS pot atrage un număr considerabil de voturi din partea călărășenilor, mai ales că toți cei prezenți pe liste sunt oameni ai locului, cunoscuți în comunitățile din care provin pentru activitatea lor profesională, dar și pentru implicarea civică. Despre proiectele pe care dorește să le promoveze și modul în care poate veni în sprijinul locuitorilor județului Călărași prin activitatea de parlamentar, Costin Mirescu vorbește într-un interviu realizat de jurnalistul Paul Alexe.

1 Comment

  1. Nu partidul are “toate atributele”, să fim corecți, Costin Mirescu înnobilează prin prezenta sa orice formațiune,haideți să fim puțin mai aplicați,oamenii dau măsura corecta!!!Succes Cosmin Mirescu!!!0

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*