CLnews TV EXCLUSIV: Marius Dulce face bilanțul primului mandat la Primăria Călărași

Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Mitică Raftu / CLnews.ro
Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Mitică Raftu / CLnews.ro

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV

Cu acest prilej, Marius Dulce a fost întrebat dacă el crede că cei patru ani de mandat l-au erodat sau îl vor ajuta să câștige din nou Primăria Călărași.

De asemenea, el a povestit ce îl motivează să meargă mai departe în politică și în administrație.

Marius Dulce a caracterizat organizația municipală a PSD Călărași pe care o conduce și a vorbit despre alianța cu PNL pe plan local.

În cadrul emisiunii, Marius Dulce face o analiză a proiectelor prezentate în campanie, ce a realizat și ce nu a realizat din ceea a promis în 2020.

În final, Marius Dulce a avut un mesaj și pentru călărășeni.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*