A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru racordarea la canalizare menajeră a cetățenilor de pe strada Locomotivei

FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași a anunțat că joi, 7 septembrie, s-au semnat Ordinul de începere a lucrărilor precum și Procesul verbal de predare primire a amplasamentului pentru obiectivul “Lucrări de racordare canalizare menajeră strada Locomotivei, tronson strada Rovine – strada Varianta Nord”, finanțat integral de la bugetul local.

În urma realizării acestor lucrări, desfășurate pe o lungime de 549 de metri, vor fi racordate 67 de gospodării.

Termenul de finalizare este 31 decembrie 2023. Valoarea totală a proiectului: 229.969 lei (TVA inclus).

Constructorul va demara lucrările în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*