CLnews TV: Marian Gabriel Stanciu, primarul comunei Dragalina: “Atragerea de investitori reprezintă o preocupare permanentă. Investițiile vor produce noi locuri de muncă pentru locuitorii comunei și vor aduce bani la bugetul de stat și la bugetul comunei”

Primarul comunei Dragalina, Marian Gabriel Stanciu. FOTO Paul Alexe

În toamna anului trecut, locuitorii comunei Dragalina au decis să voteze pentru continuitate, oferindu-i cel de-al treilea mandat de primar liberalului Marian Gabriel Stanciu. Acesta a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, la CLnews TV.

Discuția a atins mai multe subiecte de interes pentru comunitatea ce cuprinde aproximativ 8600 de suflete, în cele trei sate componente ale comunei, Drajna Nouă, Constantin Brâncoveanu și Dragalina. Astfel, primarul a rememorat momentele în care a preluat primul mandat de primar, în 2012, problemele găsite și pe care a trebuit, alături de echipa sa, să încerce să le rezolve.

Evident, acestea au avut în vedere infrastructura comunei în toate aspectele sale (asfaltare, canalizare, alimentare cu apă, rețeaua de distribuție gaze naturale), dar și modul în care s-a reușit punerea sub control a unui nivel infracțional destul de alarmant.

Evident, nu au fost ocolite proiectele aflate în derulare și pe care primarul Marian Gabriel Stanciu speră să le vadă terminate în actualul mandat. Proiecte ce au în vedere continuarea investițiilor în infrastructură, în educație, sport și sănătate, atragerea de investitori, și care vor avea darul de a ridica nivelul de civilizație al comunei, oferind o viață mai bună locuitorilor săi. De asemenea, a fost abordat și subiectul pandemiei și modul în care a afectat comuna călărășeană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*