Prefectura Călărași anunță deschiderea mai multor centre de permanență în urma instituirii stării de alertă epidemiologică din cauza gripei

Prefectura Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Prefectura Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Instituția Prefectului – județul Călărași informează că în urma instituirii stării de alertă epidemiologică determinată de gripă, la nivelul județului s-au instituit Centre de Permanență mai multe localități.

Acestea sunt amplasate astfel:

  • Centrul de Permanență Fix Vlad Țepeș (Comuna Vlad Țepeș, județul Călărași) – telefon: 0743.036.556;
  • Centrul de Permanență Fix Plătărești (Comuna Plătărești, sat Podu Pitarului, județul Călărași) – telefon: 0743.297.572;
  • Centrul de Permanență Fix Jegălia (Comuna Jegălia, sat Iezeru, județul Călărași) – telefon: 0242.342.511;
  • Centrul de Permanență Fix nr. 1 Călărași (Municipiul Călărași, str. Mușețelului, bl. J54, parter) – telefon: 0342.404.202;

Programul Centrelor de Permanență Fixe au următorul program de lucru:

  • luni – vineri – 15.00 – 08.00;
  • sâmbătă – duminică și sărbătorile legale: 08.00 – 08.00.

Programul pentru adresarea cazurilor la centrul de evaluare pediatrică pentru viroze respiratorii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași este următorul:

  • luni – vineri 08.00 – 15.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*