CLnews TV: Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, face bilanțul primului an din noul său mandat

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași. FOTO CLnews

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CLnews TV.

Vasile Iliuță a făcut cu acest prilej un bilanț al primului an din noul său mandat și a vorbit despre principalele proiecte realizate. El s-a referit la realizarea parțială a drumului de la intrarea în municipiul Călărași pe care nu l-a putut finaliza din cauza unor probleme legislative.

De asemenea, președintele Consiliului Județean Călărași a povestit și ce se va întâmpla atunci când PSD va intra la guvernare, dacă îl va ajuta noua conjunctură politică. Vasile Iliuță a mai afirmat că și-ar dori un nou prefect pentru județul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*