CLnews TV: Proiectul de regenerare urbană a zonei de vest a Călărașiului, mai aproape de finalizare. Marius Dulce: “Va fi un punct de atracție al orașului”

Marius Dulce, primarul din Călărași. FOTO Victor Radu

Cu fiecare săptămână proiectele din teren ale municipalității din Călărași avansează vâzând cu ochii. Este și cazul proiectului de regenerare urbană a zonei de vest a orașului. Investiția care se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei include și pista de biciclete pe o distanță de 3 kilometri. Prezent în cadrul emisunii de la CLnews TV, primarul din Călărași a precizat că lucrările sunt avansate, iar la final zona va fi un adevărat punct de atracție al orașului.

Marius Dulce a vorbit totodată și despre nemulțumirile pe care le are referitor la lucrările de asfaltare de pe strada București, dar și despre stadiul proiectului similar de pe strada Viitor. Acolo urmează ridicarea la cotă a capacelor, montarea indicatoarelor rutiere și realizarea marcajelor.

De asemenea, primarul din Călărași a reamintit că recent a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare străzi în cartierul Mircea Vodă – Lot 2, proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny. Lucrările au și început între timp în teren. Detalii, dar și vești despre alte lucrări care se desfășoară în Călărași, urmăriți în interviul acordat de Marius Dulce.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*