CLnews TV: Răzvan Meseșeanu, candidatul PRO România pentru funcția de senator: “Nu trebuie să-ţi propui 100 de lucruri şi să nu faci niciunul. Voi încerca să contribui unde am expertiza necesară, adică pe securitate şi sănătate în muncă”

Răzvan Meseșeanu, candidatul PRO România pentru funcția de senator. FOTO Paul Alexe

Lista candidaților PRO România Călărași pentru Senatul României este deschisă de Răzvan Meseșeanu, recent ales consilier județean, în urma votului popular exprimat în 27 septembrie 2020.

Președinte al filialei călărășene a PRO România, Răzvan Meseșeanu mizează pe faptul că mesajul partidului pe care îl reprezintă poate atrage suficiente voturi, astfel încât PRO România să reprezinte, în viitorul Parlament, o voce de care să se țină seama și un partener constructiv în rezolvarea problemelor țării.

Despre proiectele prioritare pe care PRO România le are în vedere pentru județul Călărași, Răzvan Meseșeanu a vorbit într-o discuție cu jurnalistul Paul Alexe, în emisiunea de la CLnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*