Competițiile sportive din acest weekend, în siguranță sub supravegherea jandarmilor călărășeni

Competițiile sportive din acest weekend, în siguranță sub supravegherea jandarmilor. FOTO IJJ Călărași

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri la sfârșitul acestei săptămâni pentru asigurarea unui climat de siguranță la mai multe evenimente sportive.

Potrivit IJJ Călărași, este vorba despre:

  • meciul de fotbal dintre echipele A.S. F.C. Agricola Borcea și S.C. F.C. Voluntari S.A.2, din cadrul Ligii a III-a, etapa a V-a, programat în ziua de sâmbătă, 25 septembrie, pe stadionul comunal din localitatea Borcea;
  • meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița și C.S. Gloria Albești, din cadrul Ligii a III-a, etapa a V-a, programat în ziua de sâmbătă, 25 septembrie, pe stadionul din municipiul Oltenița.

Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecția participanţilor la aceste evenimente sportive, precum și prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Jandarmeria Călărași recomandă participanților la aceste evenimente, dar și celorlalți cetățeni, să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*