Locuință din cartierul Mircea Vodă din Călărași, cuprinsă de flăcări

Noaptea trecută, a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Mircea Vodă. FOTO: ISU Călărași

Pompierii călărășeni au fost solicitați să intervină, noaptea, trecută, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-o locuință de pe strada Bucureşti, din cartierul Mircea Vodă din Călărași.

Potrivit ISU Călărași, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

„Doua persoane au avut nevoie de îngrijii, o femeie care prezenta atac de panică și o altă persoană care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare. Una dintre persoane a fost preluată de echipajul SMURD, iar cealaltă de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Ambele persoane au fost transportate la spital”, au transmis reprezentanții ISU Călărași.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, cauza probabilă constând în faptul ca proprietarii ar fi lăsat un mijloc de încălzire nesupravegheat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*