Concertul formației Kompas și recitalul lui Iustin Stan marchează Ziua Internațională a Copilului la Muzeul Municipal Călărași

Muzeul Municipal Calarasi
Muzeul Municipal Calarasi

Muzeul Municipal Călărași continuă seria evenimentelor inedite și vă aduce muzică de calitate, dar și poezie, în zilele de 1 și 3 iunie 2023.

Instituția culturală va găzdui, de Ziua Internațională a Copilului, începând cu ora 19.00, un concert al formației călărășene Kompas. În deschiderea spectacolului rock, Iustin Stan va susține un recital pe acorduri de chitară. Participarea la eveniment se va face în baza unui bilet achiziționat din incinta muzeului, în valoare de 30 de lei, însă copiii cu vârsta de până la 14 ani vor fi răsfățații serii, așa că aceștia vor beneficia de gratuitate.

La data de 3 iunie, muzica folk și poezia vor uni oamenii, așa cum o fac de fiecare dată, prin acompaniamentul chitarei și sensibilitatea versurilor rostite. Adrian Bezna și Sorin Poclitaru vor fi prezenți la Muzeul Municipal Călărași, la ora 18:00, într-un recital memorabil: „ACUM, povești despre dragoste și dietă”. Nu va lipsi umorul de la spectacol. Participarea la regalul de folk și poem se va face contra cost, prețul biletului fiind de 50 de lei.

„Formația Kompas este înființată și condusă de Vitalie Sergentu, care este însoțit de fiul lui și de alți iubitori de muzică. Trupa a realizat videoclipuri care sunt filmate la Muzeul Municipal, în urmă cu un an și vă invit să îi urmăriți pe membrii formației și să îi aplaudați, pe data de 1 iunie. La data de 3 iunie, în instituția noastră vor poposi Adrian Beznea și Sorin Poclitaru. Adrian Beznea este un cantautor, un folkist foarte cunoscut în România, iar Sorin Poclitaru, un poet de versuri altfel, versuri care fac bine, care te fac să te simți altfel atunci când ești în sală și să participi, printr-un zâmbet sau aplauze, la recitarea lor de către autor. Așadar, așteptăm călărășenii să ia parte la aceste evenimente și, bineînțeles, când vor avea mai mult timp, să viziteze și muzeul”, spune Florin Rădulescu, șef serviciu în cadrul Muzeului Municipal Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*