#CONCURS Câștigă 2 invitații de câte 4 persoane fiecare, la spectacolul de magie al lui Robert Tudor, la Centrul Județean de Cultură Călărași

Magicianul Robert Tudor. FOTO Arhiva personală R. T.
Magicianul Robert Tudor. FOTO Arhiva personală R. T.

Un spectacol de magie pentru întreaga familie este programat pe data de 16 octombrie, de la ora 16, la Centrul Județean de Cultură Călărași. Magicianul Robert Tudor învită la acest show copii, părinți și bunici.

Publicația CLnews și organizatorii acestui spectacol pun la dispoziție 2 invitații pentru 4 persoane fiecare la acest spectacol.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CLnews” – https://www.facebook.com/CLnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CLnews – https://bit.ly/CLnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

 Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 9 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți

 Magicianul Robert Tudor – Spectacol de magie pentru întreaga familie

Prieteni, copii, părinți, bunici, sunteți pregătiți?
Cel mai îndrăgit magician atât pentru copii, cât și pentru cei mari vine în orașul tău cu cele mai grozave numere de magie! Este o experiență pe care nu trebuie să o ratezi!
Cei mici și cei mari, deopotrivă, devin ei însăși actorii principali într-o scenă magică, plina de poveste, unde obiectele prind viață, iar animaluțele apar ca prin magie!

Misterul și suspansul sunt gata să-i uimească pe cei mari, iar puterile magice oferite copiilor îi vor face pe aceștia să prindă încredere că orice este posibil dacă folosesc cuvintele magice precum “te rog frumos, “mulțumesc” și multe altele.

Biletele pentru acest spectacol pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*