#CONCURS Câștigă 2 invitații duble la piesa de teatru “Steaua fără nume”, de la Casa de Cultură Călărași, sala Barbu Știrbei

Secvență din spectacolul Steaua fără nume.

Piesa de teatru “Steaua fără nume” cu Vlad Zamfirescu, Diana Roman, Valentin Teodosiu și Adrian Titieni este programată la Casa de Cultură Călărași, sala Barbu Știrbei, în data de 9 mai, de la ora 20.

Publicația CLnews și organizatorii acestui spectacol pun la dispoziție 2 invitații duble pentru acest show.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CLnews” – https://www.facebook.com/CLnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CLnews – https://bit.ly/CLnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

 Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 7 mai. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți

Steaua fără nume

Celebra piesă a lui Mihail Sebastian are acum o nouă punere în scenă.

Fulminanta iubire consumată într-o singură noapte într-un mic târg de provincie, a fermecat generații întregi și revine acum în fața publicului, în regia lui Vlad Zamfirescu.

Din distribuție fac parte: Vlad Zamfirescu, Diana Roman, Valentin Teodosiu , Adrian Titieni, Luminița Erga, Andi Vasluianu, Eva Cosac și Gabriel Vatavu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*