#CONCURS Câștigă 4 invitații duble la “Filarmonica de comedie”, spectacol găzduit de Centrul Județean de Cultură Călărași

Centrul Județean de Cultură Călărași. FOTO Centrul Județean de Cultură Călărași

O comedie spumoasă cu actori precum Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim și Radu Gabriel este programată la Centrul Județean de Cultură Călărași, în data de 27 octombrie, de la ora 19.

Publicația CLnews și organizatorii acestui spectacol pun la dispoziție 4 invitații duble pentru acest show.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CLnews” – https://www.facebook.com/CLnewsRo
  2. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CLnews – https://bit.ly/CLnewsTV
  3. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  4. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

 Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 24 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți

„Filarmonica de comedie” este un super spectacol scris de Radu Gabriel. În acest spectacol îi puteți urmări pe Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Radu Gabriel, Leonid Doni și Mihai Munteniță, actori de comedie cunoscuți din serialele “Las Fierbinți”, ”Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”.

Biletele pentru acest spectacol pot fi cumpărate de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*