#CONCURS Câștigă 4 invitații duble la piesa de teatru “Scandal în culise”, de la Centrul Județean de Cultură Călărași – Sala Barbu Știrbei

Afișul piesei de teatru “Scandal în culise”

O comedie spumoasă este programată luna viitoare la Călărași. Piesa de teatru “Scandal în culise” este programată în data de 14 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Județean de Cultură Călărași – Sala Barbu Știrbei.

Redacția CLnews are plăcerea să te invite la acest spectacol. Patru invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc criteriile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CDTV” –  https://www.facebook.com/CDtvRomania 
  1. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației CLnews – https://bit.ly/CLnewsTV și la canalul de Youtube al CD TV – https://www.youtube.com/@CDTVro
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în data de 2 aprilie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți.

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Scandal în culise

Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă – toate se amestecă printre cei cinci actori obligați de meserie să se suporte, coordonați de un regizor dependent de artă si … calmante! Un domino de accidente comice în care fiecare personaj este interesat de scopurile si binele propriu până în pragul distrugerii a tot ce este in jurul lor!
Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori, e un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întalnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în… comedie!
Un cuplu de tineri căsatoriți merg într-o călătorie la casa de vacanță pentru a se bucura de o noapte romantică…fiecare cu alt partener. Întalnirea celor patru este una explozivă…sau cel puțin așa ar trebui să iasă dacă cei cinci actori care interpretează rolurile nu își aduc problemele din viața reală pe scenă, în fața publicului spectator.
Un regizor panicat, aflat în buza premierei, conștientizând că lucreaza cu o mână de oameni haotică, interesată de orice altceva mai puțin de piesa pe care o repetă.
Cinci actori, extrem de diferiți și cu probleme din cele mai diverse, de la sociale la psihice, de la plăceri la orientări, de la nepasare la relații nepotrivite între colegi, care uită să mai intre în lumea de poveste a teatrului și aduc secretele profesiei în lumea reală.
„Scandal în culise” este un spectacol care dezvaluie publicului in mod involuntar „rețeta”.
Un spectacol în care pot fi urmariți interpretând fiecare mai mult decât un rol actorii Pavel Barsan, Livia Taloi, Adelina Mihalcea, Alexandra Răduță, Alin Brancu și Andrei Necula.

Regia: Alin Brancu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*