#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Trioul conjugal”, de la “Centrul Județean de Cultură și Creație” Călărași

Afișul spectacolului "Trioul conjugal"

O comedie despre relații poate fi urmărită în data de 11 iunie, de la ora 19.00, la “Centrul Județean de Cultură și Creație” Călărași

Redacția CLnews are plăcerea să te invite la această comedie fresh. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “CLnews” – facebook.com/CLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 3 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Trioul conjugal

Oare ai amantă și nu știi? Oare amanta poate să îți convingă soția că ai amantă? E posibil așa ceva când tu ești din neam de fideli? Încurcături in care orice bărbat (care ascunde ceva ) ar putea fi băgat!

O comedie fresh despre relații în care socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea de pe banca din parc.

Distributie: Luminița Bucur, Oleg Apostol, Maria Radu

Regia: Radu Gabriel

Spectacolul este programat vineri, 11 iunie, de la ora 19.00, la “Centrul Județean de Cultură și Creație” Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*