Consiliul Județean Călărași: “Frog Bus-ul se apropie cu pași repezi de ziua lansării. Săptămâna aceasta s-a încheiat o nouă etapă a testărilor”

Frog Bus. FOTO Consiliul Județean Călărași

Consiliul Județean Călărași informează că frog bus-ul se apropie cu pași repezi de ziua lansării, iar săptămâna aceasta s-a încheiat o nouă etapă a testărilor.

“Frog Bus-ul se apropie cu pași repezi de ziua lansării, captând din ce în ce mai mult atenția.

Săptămâna aceasta s-a încheiat o nouă etapă a testărilor ce țin de mentenanța preventivă. Puțini au fost cei care au crezut, în urmă cu un an, că un astfel de vehicul va putea fi achiziționat și pus în funcțiune în România și mai ales într-un oraș precum Călărașiul.

Trecând peste toate dificultățile și provocările pe care le-au întâmpinat, angajații din Consiliul Judeţean Călărași, Primăria Municipiului Călărași și Municipalitatea Silistra au făcut acest proiect posibil” – Consiliul Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*