Consiliul Județean Călărași începe asfaltarea drumului de acces din municipiul Călărași – DJ 306A

Începe asfaltarea drumului de acces din municipiul Călărași - DJ 306A. FOTO Facebook CJ Călărași

Miercuri, 7 aprilie, începând cu primele ore ale dimineții, drumarii călărășeni vor începe asfaltarea drumul de acces din municipiul Călărași – DJ 306A.

Potrivit CJ Călărași, zilele trecute s-a finalizat etapa de frezare a statului vechi de asfalt, bordurile au fost montate, urmează turnarea asfaltului ce va completa prima porțiune turnată înainte de sezonul rece.

Traficul rutier nu va fi blocat, însă vor exista restricții specifice unui drum pe care se desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii.

SC Drumuri și Poduri recomandă conducătorilor auto să folosească rutele alternative DN3 – (Canton) – DJ 306 (Cuza Vodă) – DN 21.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*