„Cu bicicleta la mare”, un eveniment sportiv supravegheat de polițiștii rutieri călărășeni

„Cu bicicleta la mare”, eveniment supravegheat de polițiștii rutieri călărășeni. FOTO: Pixabay

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic, cu precădere sâmbătă, 21 mai, când va avea loc evenimentul sportiv „Cu bicicleta la mare”.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, pe tronsonul de drum DN3 – DJ201B (Bucureşti – Fundulea – Lehliu Gară – Orezu – Slobozia), va avea loc evenimentul sportiv „Cu bicicleta la mare”, la care vor participa aproximativ 200 de bicicliști.

Având în vedere numărul mare de participanți, polițiștii rutieri vor monitoriza traficul rutier pentru a asigura desfășurarea în condiții de siguranță a deplasării bicicliștilor.

Cu această ocazie, polițiștii rutieri recomandă atât bicicliștilor, cât și șoferilor:

  • să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și de trafic;
  • să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau alte vehicule;
  • să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice;
  • să nu se angajeze în efectuarea de depășiri riscante sau neregulamentare;
  • să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*