Daniel Drăgulin, fostul primar al municipiului Călărași, răpus de COVID-19. El a murit la Institutul Matei Balș din București

Daniel Ștefan Drăgulin. FOTO Facebook D. D.
Daniel Ștefan Drăgulin. FOTO Facebook D. D.

Fostul primar al Călărașiului și-a pierdut viața după ce a fost infectat cu Noul Coronavirus. Daniel Ștefan Drăgulin era internat, în stare gravă, la Institutul Matei Balș din Capitală.

Drăgulin era născut la 5 august 1961 și ultimii 8 ani i-a petrecut la cârma municipiului Călărași. El a mai fost vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, din 2004 până în 2012 și șeful Serviciului Județean de Metrologie Legală.

El și-a început cariera politică în Partidul Umanist, în anul 2002. Ulterior a intrat în Partidul Național Liberal și în anul 2010 a devenit președintele filialei PNL Călărași.

“În aceasta dimineața, colegul și prietenul nostru, Daniel Ștefan Drăgulin a trecut la cele sfinte. A fost întotdeauna un lider, un bun prieten, ale cărui acțiuni și idei au fost întotdeauna puse în slujba călărășenilor. Devotamentul său pentru viață politica și pentru dezvoltarea orașului nostru trebuie să fie un exemplu de urmat și o baza a dezvoltării pe care el a început-o. Suntem alaturi de familia îndurerată.

Dumnezeu să îl ierte și să îl aibă în paza sa veșnică, de-a dreapta Sa. Va rog, pe cei care in ultima perioada i-ati facut rau, sa lasati familia si prietenii adevarati sa-l conduca pe ultimul drum. Ai fost cel mai bun dintre noi si nu te vom uita niciodata”, a transmis liberalul călărășean Viorel Ivanciu. 

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au declarat reprezentanții PNL. 

Actualul primar al Călărașiului, Marius Dulce, a transmis și el un mesaj la aflarea veștii.

“Cuvintele sunt de prisos și poate neînțelese de unii care cred că politica reprezintă totul. O să rămâi în amintirea mea ca un tată, bunic și soț devotat și mai presus de orice ca un OM valoros de care Călărașiul se desparte. Dumnezeu să te poarte în Lumină, Daniel Ștefan Drăgulin”, a scris Dulce. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*