Daniel Florea, candidatul AUR la președinția CJ Călărași: „Propun dispensar în fiecare localitate, cu personal medical specializat”

Daniel Florea, președintele AUR Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Daniel Florea, candidatul AUR la președinția CJ Călărași, are planuri și pentru domeniul Sănătății. Astfel, el propune să fie câte un dispensar în fiecare localitate din județ, care să fie deservit de personal medical specializat.

„Dispensar în fiecare localitate cu personal medical specializat în fiecare comună și cu posibilitatea de deplasare, adică o mașină la fiecare dispensar care să poată să deservească locuitorii. Nici n-au unde să sune ca să nu mai spun că de cele mai multe ori dacă plouă pe drumurile acelea desfundate nici nu are cum să ajungă o mașină la ei”, a declarat Daniel Florea.

Candidatul AUR la președinția CJ Călărași își propune să aducă medici în județ și știe în ce condiții aceștia vor veni.

„Sunt foarte mulți medici care pleacă în străinătate. Avem peste 10.000 de medici în Franța. Pleacă în străinătate pentru că nu au condiții în România. Ați văzut ce s-a întâmplat, ce scandal a fost atunci când a fost rezidențiatul și foarte mulți erau ținuți pe la ușile ministerului.

Ei trebuie aduși în niște condiții care să le permită să muncească cu adevărat într-un dispensar modern, într-un dispensar dotat, într-un dispensar unde să aibă personal medical specializat, într-un dispensar unde să poată să-și facă meseria, să poată să ajute într-adevăr oamenii. Dacă îi aduci doar cu numele într-o clădire la limita insalubrului și te prefaci că îi dai un stetoscop și niște seringi, nu rezolvi problema. Problema trebuie rezolvată integrat.

Și trebuie rezolvat așa: dispensar, dotare dispensar, medic, asistente, mașină. Acel kit de intervenție rapidă și drumuri ca să se poată ajunge la oameni și internet ca să poți să iei legătura cu spitalele din județ. Toate aceste lucruri se pot face rapid și pe bani europeni dacă te gândești cu adevărat la binele oamenilor”, a mai spus candidatul AUR la președinția CJ Călărași.

  • Comandat de: Partidul Alianța pentru Unirea Românilor
  • Executant: SC CityMedia Consulting SRL
  • CUI mandatar financiar coordonator: 21240330

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*