„Dăruim cărți, schimbăm viitorul!”, o campanie a Prefecturii Călărași

„Dăruim cărți, schimbăm viitorul!”, o campanie a Prefecturii Călărași

Instituția Prefectului – județul Călărași demarează marți, 15 februarie, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, campania „Dăruim cărți, schimbăm viitorul!”.

„Cărțile au puterea de a schimba vieți, îmbogățesc mintea și spiritul. Ne dorim să aducem cărțile mai aproape de elevi, acesta este motivul pentru care demarăm acțiunea de strângere de carte pentru elevii din clasele I-VIII. Este important să le insuflăm copiilor dragostea pentru cărți, pentru lectură”, afirmă prefectul județului Călărași, Valentin Barbu.

Campania “Dăruim cărți, schimbăm viitorul!” se desfășoară în perioada 15 februarie, Ziua Națională a Lecturii – 23 aprilie, Ziua Internațională a Cărții.

Parteneri ai Instituției Prefectului – județul Călărași în desfășurarea acestei campanii sunt: Clubul Școlar al Elevilor CNBS Călărași și Primăria Comunei Cuza Vodă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*