De Ziua Armatei României în școli, marinarii militari sunt prezenți în Capitală și opt județe, între care și Călărași

Forțele Navale Române vor fi prezente, în perioada 13 – 20 octombrie, la cea de-a zecea ediție a evenimentului „Ziua Armatei României în școli”, eveniment organizat de Ministerul Apărării Naționale, în colaborare cu Centrele Militare Zonale și Județene din România.

Echipe formate din elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ și ai Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza”, precum și studenți ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” vor lua parte la activitățile de promovare din instituțiile civile de învățământ din județele Constanța, Brăila, Galați, Tulcea, Neamț, Călărași, Harghita, Alba și în Municipiul București, și vor pune la dispoziție materiale de promovare a învățământului militar de marină elevilor interesați, care caută îndrumare pentru viitoarea lor carieră.

La acest eveniment național, Forțele Navale participă și cu marinari militari care vor fi alături de elevii dornici să afle mai multe din tainele profesiei de marinar militar și vor răspunde la întrebările acestora, vor prezenta exercițiile și misiunile importante desfășurate de Forțele Navale Române, precum și informații pentru cei interesați de o carieră militară, și vor sublinia importanța Zilei Armatei României.

Activitățile de promovare din școli și licee se desfășoară sub coordonarea Birourilor Informare-Recrutare din cadrul fiecărui județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*