Din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19, Bâlciul din Oltenița a fost anulat

Primăria municipiului Oltenița. FOTO CLnews
Primăria municipiului Oltenița. FOTO CLnews

Primăria Oltenița a decis anularea ediției din acest an a Târgului Anual, din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19.

Potrivit reprezentanților Instituției, având în vedere contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea SARS-CoV-2, Primăria Oltenița a încercat găsirea unor opțiuni alternative pentru a permite organizarea și desfășurarea Târgului Anual (Bâlciul).

„Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea Covid-19 și regulile impuse prin Hotărârile CNSU, conform stării de alertă, ne determină, cu regret, să anunțăm anularea Târgului Anual. Considerăm că sănătatea cetățeanului primează și că este inoportună organizarea și desfășurarea evenimentului în contextual epidemiologic actual”, au precizat sursele citate.

Conform DSP Călărași, miercuri, 25 august, Oltenița are o rată a incidenței de 1,27, înregistrând 34 de cazuri de infectări cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, o creștere alarmantă cauzată de noua tulpină a virusului / valul 4.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*