Patru persoane reținute în urma descinderilor de joi făcute în Ialomița și Călărași la persoane bănuite de furt

Percheziții în Ialomița și Călărași, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în furturi. FOTO cu rol ilustrativ

Patru persoane au fost reținute în urma perchezițiilor domiciliare de joi, 27 ianuarie, efectuate de polițiștii din Ialomița și Călărași la persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale.

Astfel, la data de 27 ianuarie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au pus în executare cinci mandate de percheziții domiciliare, în municipiul Slobozia și localitățile Ograda și Frățilești din județul Ialomița și comuna Dor Mărunt, din județul Călărași.

Forțele de ordine au descins la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 30.000 de lei. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din furturi și care au legătură cu dosarul instrumentat.

În urma descinderilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Slobozia, pe bază de mandate de aducere patru persoane, față de acestea fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani, au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița, urmând ca în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate din partea Serviciului Operațiuni Speciale Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*