Doi bărbați au fost prinși de polițiștii de frontieră călărășeni cu peste 150 de kilograme de pește. Ei nu aveau documente pentru marfa transportată

Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră. FOTO arhiva CLnews

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu – Sectorul Poliției de Frontieră Oltenița au depistat, în zona de competență, două persoane care transportau diferite specii de pește, în cantitate totală de 151 de kilograme, fără a deține documente legale.

În cursul zilei de 12 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oltenița au desfăşurat acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, în zona de competenţă.

Astfel, pe raza localităților Luica și Mănăstirea, din județul Călărași, au fost depistaţi doi cetăţeni români, în vârstă de 54, respectiv 59 de ani, care transportau cu autoturismele personale, diferite specii de pește, în cantitate totală de 151 de kilograme.

În cadrul verificărilor, cei doi șoferi nu au putut prezenta documente de proveniență pentru marfa transportată.

Întreaga cantitate de pește a fost ridicată și predată către D.S.V.S.A. Călărași, iar polițiștii de frontieră efectuează în prezent, cercetări față de persoanele în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de ,,deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*