Doi bărbați au fost prinși de polițiștii de frontieră călărășeni cu peste 150 de kilograme de pește. Ei nu aveau documente pentru marfa transportată

Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră. FOTO arhiva CLnews

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu – Sectorul Poliției de Frontieră Oltenița au depistat, în zona de competență, două persoane care transportau diferite specii de pește, în cantitate totală de 151 de kilograme, fără a deține documente legale.

În cursul zilei de 12 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oltenița au desfăşurat acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, în zona de competenţă.

Astfel, pe raza localităților Luica și Mănăstirea, din județul Călărași, au fost depistaţi doi cetăţeni români, în vârstă de 54, respectiv 59 de ani, care transportau cu autoturismele personale, diferite specii de pește, în cantitate totală de 151 de kilograme.

În cadrul verificărilor, cei doi șoferi nu au putut prezenta documente de proveniență pentru marfa transportată.

Întreaga cantitate de pește a fost ridicată și predată către D.S.V.S.A. Călărași, iar polițiștii de frontieră efectuează în prezent, cercetări față de persoanele în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de ,,deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*