Doi bărbați din Călărași au fost arestați preventiv după ce au introdus droguri în țară printr-o firmă de curierat

Doi bărbați din Călărași au fost arestați preventiv după ce au introdus droguri în țară printr-o firmă de curierat

Polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Călărași, împreună cu procurorii DIICOT  Călărași, au efectuat o prindere în flagrant delict și trei percheziții domiciliare, în municipiul Călărași, la persoane bănuite de trafic internațional de droguri de mare risc.

În fapt, doi bărbați, în vârstă de 33 și 40 de ani, ar fi introdus în țară, prin intermediul unei firme de curierat, 30 de grame de cocaină, iar, pentru a intra în posesia drogurilor, ar fi beneficiat de sprijinul altor trei persoane.

La data de 4 ianuarie, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant delict, urmată de trei percheziții domiciliare, în municipiul Călărași, în urma cărora polițiștii au ridicat 30 de grame de cocaină și 4 telefoane mobile.

De asemenea, cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT Călărași, pentru audieri. Bărbații, în vârstă de 33 și 40 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 5 ianuarie, magistrații Tribunalului Călărași au emis mandate de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*