Doi medici cu experiență, pe lista consilierilor locali municipali PSD Călărași

Doi medici cu experiență, pe lista consilierilor locali municipali PSD Călărași

Doi medici cu experiență se află pe lista consilierilor locali municipali PSD Călărași.

Anunțul a fost făcut de primarul Marius Dulce.

Doi medici cu o vastă experiență profesională au venit în echipa mea.

Georgiana Enache – medic diabetolog și Vlad Sârzea – medic la Serviciul Județean de Ambulanță, se vor regăsi pe lista consilierilor locali municipali la alegerile din 9 iunie.

Construim o echipă care să reprezinte interesele cetățenilor, cu oameni capabili, serioși și hotărâți să continue proiectul PSD.

Eu am fost validat, la nivel național, de Partidul Social Democrat pentru o nouă candidatură, mandat care va însemna, din nou: seriozitate, comunicare, transparență și fapte care se văd” – Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*