Doi suspecți pentru furt calificat, fugă de la locul accidentului și conducere fără permis, reținuți de polițiștii călărășeni

Mașină de Poliție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Două persoane au fost reținute pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care furt calificat, fugă de la locul accidentului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Incidentul a avut loc în municipiul Călărași, în data de 24 mai, în jurul orei 00.57, când polițiștii au fost alertați prin intermediul numărului de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, o persoană necunoscută ar fi condus un autoturism pe strada Prelungirea București, neacordând prioritate de dreapta la intersecția cu strada Ciocârliei. În urma coliziunii, un motociclist în vârstă de 17 ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Într-un alt incident, șoferul autoturismului implicat în accident a părăsit locul faptei, intrând în coliziune cu un gard al unui imobil. Ulterior, acesta a abandonat vehiculul și a fugit de la locul accidentului. După investigațiile efectuate de către polițiști, conducătorul auto și pasagerul său, doi bărbați în vârstă de 25 și 23 de ani, ambii din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași, au fost identificați și reținuți.

În timpul percheziției autoturismului, polițiștii au descoperit mai multe bunuri sustrase de la un șantier al unei societăți comerciale. De asemenea, s-a constatat că șoferul autovehiculului nu deținea permis de conducere.

Cei doi bărbați au fost reținuți în vederea continuării cercetărilor, fiind acuzați de comiterea infracțiunilor de furt calificat, fugă de la locul accidentului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*