Dotări noi pentru Centrul de Zi pentru Persoane cu Handicap din Călărași

Dotări noi pentru Centrul de Zi pentru Persoane cu Handicap. FOTO Primăria Călărași

Centrul de Zi pentru Persoane cu Handicap din Călărași va avea parte de dotări noi după ce Primăria Municipiului Călărași a finalizat investiția realizată în cadrul proiectului „Socializăm, ne jucăm, ne recuperăm”.

Finanțarea proiectului, în valoare totală de 24.634,85 lei, a fost asigurată prin Contractul de sponsorizare  nr. 60/ 2021 înregistrat la Primăria Municipiului Călărași cu nr. 68082/07.10.2021, încheiat cu Societatea Națională de Transport Gaze Naturale „TRANSGAZ” SA.

În cadrul acestui proiect au fost achiziționate o serie de module de joacă (leagăn pentru persoane cu dizabilități, învârtitoare-carusel pentru persoane cu dizabilități, coș de basket), ce au fost montate în curtea Centrului de Zi pentru Persoane cu Handicap Călărași, aflat în administrația Direcției de Asistență Socială Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*