Două câștiguri la tragerea suplimentară Joker, la categoria a II-a, obținute pe un bilet jucat la o agenție loto din Călărași

FOTO Loteria Română

Două câștiguri la tragerea suplimentară Joker, la categoria a II-a, au fost obținute pe un bilet jucat la o agenție loto din Călărași.

Potrivit Loteriei Române,  la tragerea suplimentară Joker, la categoria a II-a, s-au înregistrat trei câștiguri a câte 143.440,90 de lei fiecare. Unul dintre biletele norocoase a fost jucat la o agenție din Buzău, iar celelalte două câștiguri au fost obținute pe un bilet jucat la o agenție loto din Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*