Două femei din județul Călărași, diagnosticate cu COVID-19, au pierdut lupta cu maladia

Noul Coronavirus / COVID-19. FOTO Tumisu
Noul Coronavirus / COVID-19. FOTO Tumisu

La nivelul județului Călărași, situația epidemiologică privind infecția cu Coronavirus COVID-19, la data de 28 octombrie, este următoarea: 417 persoane în carantină la domiciliu, 218 persoane în izolare la domiciliu, 86 persoane în izolare instituționalizată.

De la începutul pandemiei s-au înregistrat 1529 cazuri de persoane infectate cu COVID-19 (13 cazuri în ultimele 24 de ore), dintre care: 411 cazuri active și 447 de vindecări.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat două decese.

  • Femeie, 82 de ani, comorbidități (bronhopmeumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă congestivă), decedată la Spitalul Municipal Oltenița.
  • Femeie, 73 de ani, comorbidități (boală cardiacă ischemică, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate) decedată la Spitalul Colentina.

Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare acțiuni privind ordinea și siguranța publică în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus, cât și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Ştirbei al judeţului Călăraşi efectuează zilnic acţiuni de informare preventivă în localităţile judeţului, iar cadrele Inspecţiei de Prevenire desfăşoară activităţi de îndrumare şi control la operatori economici şi instituţii publice în vederea respectării măsurilor prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*