CLnews TV: Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași: „Când am preluat mandatul, în 2016, aveam 450 de kilometri de drumuri de pământ, iar astăzi suntem la 80 de kilometri”

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași. FOTO Victor Radu

Vasile Iliuță, președintele organizației județene a PSD Călărași și al Consiliului Județean Călărași, a răspuns întrebărilor redactorului CLnews TV, Paul Alexe.

Vasile Iliuță a discutat despre stadiul lucrărilor și modul în care noile măsuri fiscale afectează proiectele de infrastructură ale Consiliul Județean, aflate în desfășurare. De asemenea, președintele CJ Călărași s-a referit și la stadiul proiectului „Microbuze electrice pentru elevi”, la finele căruia vor fi achiziționate 25 de microbuze electrice pentru școli din 17 localități ale județului Călărași.

Președinte al organizației județene a PSD, Vasile Iliuță a confirmat că intenționează să candideze pentru un nou mandat de președinte al consiliului județean Călărași, anunțând și modul în care social-democrații vor aborda alegerile de anul viitor.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*