Teatru pe muzică live, la Călărași. Piesa “Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari” vine pe scena Sălii “Barbu Știrbei”, pe 23 octombrie

Micul Prinț, pe scena de la Călărași. FOTO CJCCC
Micul Prinț, pe scena de la Călărași. FOTO CJCCC

Un proiect cultural realizat de Red Nose Society și Rotari Entertainment ajunge pe 23 octombrie 2020 la Călărași. Este vorba despre piesa “Micul Prinț spectacol pentru oameni mari”.

Organizatorii descriu această piesă drept o montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Pe scenă vor urca Dora Notarescu, Vlad Gălățianu și Stefan Ruxanda (care semnează și Regia)

Călărășenii sunt așteptați pe 23 octombrie, începând cu ora 19.00 la Sala Barbu Știrbei a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Prețul biletelor începe de la 30 lei. Spectatorii pot să achiziționeze biletele de pe iabilet.ro sau să vină la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași, intrarea din spate cu acces la scenă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*