Eveniment dedicat Zilei Naționale a Culturii, la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași

Centrul Județean de Cultură Călărași. FOTO Centrul Județean de Cultură Călărași

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, organizează alături de Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” Călărași și Palatul Copiilor Călărași evenimentul cultural-artistic “Vârste Eminesciene”.

Evenimentul este dedicat Zilei Naționale a Culturii și de omagiere a celor 174 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu.

Luni, 15 ianuarie 2024, începând cu ora 12:00, în Sala “Barbu Știrbei”.

Accesul este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*